EVERYTHING THAT RUNS THROUGH MY MIND AND MOSTLY MY EVERY DAY LIFE

Thursday, January 15, 2009

Dam

DAM IS WHAT I SAID TODAY WHEN I REALIZED I HAVENT POSTED A BLOG IN SO LONG AND I HAVENT BEEN READING YALL POST LIKE I SHOULD BEEN DOING. SORRY. ITS JUST THAT I BE FORGETING AND SHIT. KRAZII RIGHT? BUT DID YALL MISS ME ? LOL. WELL IMMA START BEING ON HERE MORE OFTEN. SHIT I DONT EVEN GET ON MYSPACE THAT MUCH NOMORE CAUSE I USE TO BE ON IT ALL DAY LOL . I JUST CHECK MY MESSAGES AND SIGN RIGHT OFF. HALF THE TIME I DONT EVEN WANNA GET ON THE COMPUTER. I DONT KNOW IM GETTIG OLD I GUESS LOL. THIS COMPUTER SEEM SO WHACK AT TIMES.

NOW I DO BOOK KEEPING AT THIS DINER, ONCE A WEEK (EVERY WEDNESDAY). SO WHACK I KNOW. BUT I GOTTA GET MONEY ONE WAY OR ANOTHER......YA DIG IT? BUT IM STILL LOOKING FOR ANOTHER JOB.

-
THEY MOVED MY MAN CHRIS TO ANOTHER PRISON. ITS MORE FAR THAN THE OLD PRISON. SHIT KRAZII. I JUST WANT HIM TO COME HOME BUT ALL I CAN DO IS BE PATIENT FOR REAL. I DONT KNOW WHEN IMMA GO VISIT HIM BUT IT WILL BE SOON.

-
I FINALLY TOOK MY RED AND BLACK BOX BRAIDS OUT AND PUT A PERM IN MY HAIR. LOL YEA I SHOULD OF LET THE HAIR SALON DO MY PERM BECAUSE AFTER I DID IT SHIT AINT LOOK LIKE I HAD A PERM SO I HAD TO FLAT IRON IT. SHOOT MY HAIR MAD THICK. I LIKE IT THICK THOUGH CAUSE WHEN ITS THIN I KINDA FEEL BALD HEADED..LOL

DAM I CANT BELIEVE ITS SNOWING RIGHT NOW, EVEN THOUGH I LOVE SNOW. IM SITTING HERE FUCKING BORED OUT MY MIND. LOL

-
YAY BIGGIE MOVIE COMING OUT TOMORROW . IM SO HYPE TO SEE IT. ITS GON BE SO KRAZII TOMORROW I CAN FEEL IT(NIGGAHS GON WILD OUT WATCH). IM NOT EVEN SURE IF IMMA GO SEE THE MOVIE TOMORROW OR WHAT. BUT I REALLY WANNA SEE IT.


WELL ANYWAYS IM ABOUT TO READ SOME OF YALL BLOGS AND IMMA TRY NOT TO GO MISSIN IN ACTION NOMORE!!!! LOL SHIT I DONT BE HAVING NOTHING TO TALK ABOUT. MY LIFE IS KINDA BORING SO THATS ANOTHER REASON I DONT BE HAVING NOTHING TO WRITE ABOUT .

8 comments:

Nellz said...

hey mama yea every once in awhile we get missing...and im sorry to hear about chris....and i feel you about the perms i also have thick hair. i will be going to see that movie 2morrow when my man get outta work yay!! i know it gonna be mad hype since u live in bk for the movie well talk to ya latas

xoxo

Miss Daja said...

i know man..u just went all m.i.a on us like we werent gonna miss u...
well we did..so get back n2 the blogging world..lol

and sorry to hear about ur boo getting moved further...ugh..i'll be prayin for ya

Anonymous said...

glad you came back to blogger world you been missed!
Tima

Lil Miss Honey B said...

Glad you're back...sometimes you have to leave the blog world for a minute, but we knew you'd soon return. Good luck with Chris and your search for another job...

CraigJC said...

Welcome back, you have a great-looking blog, btw.

Check me out sometime.

http://popwife.blogspot.com/

IdaR said...

I was wondering what became of you. Some time life does get to boring to post about. Hop you can get to see that movie. Haven't been to a movie myself in such a long time. Oh well. GBY girl.
Keep on a keeping on.....

The Flyyest said...

maybe i need to catch up...lol

Truthful Trish said...

sorry about chris ::(

keep your head up

but did you go see the biggie movie i did girly i thought it was cool